Om min kväll/natt/morgon/halva dagen

Hejhej, Lite om min kväll/natt/morgon/halva dagen!
Mamma & jag va inne hos Taina & hade jätte trevligt, dom festade. Vid 02.30 gick vi till Grannen och fortsatte att festa där. Jag hade jätte kul. 06.00 kom vi hem. Jag har fått vaknat 6 gr den här morgonen för jag försökte få hem mina bröder från Örebro eftersom att mamma kan ju inte köra nu. Men grannen ska hämta dom!:D
När jag vaknade nu sista gången 13.42 så kom jag på att ingen har varit ute med hunden så jag va tvungen att gå ut med honom. Nu så har jag kommit in och sitter här, ska snart gå & sova igen!
När min bror kommer hem måste jag verkligen prata med honom, fick reda på massa saker igår!:(((((((((

Äcklig!... en sann berättelse om en mors grymhet

Här är boken!. Den är jätte bra. Jag älskar att läsa den. Ett bra tips till folk som gillar att läsa. Jag själv älskar att läsa. Det är 306 sidor i den, jag är just nu på sida 179. Nu ska jag läsa den
P U S S

Äcklig!... en sann berättelse om en mors grymhet
Jag ska snart se New Moon, alla säger att den är sjukt bra. Jag ääääääälskade ju Twilight så vi får hoppas att jag älskar den här lika mycket. Men det tror jag nog jag kommer göra, eller mer kanske.
Jag ska måla mina naglar sen ska jag läsa en bok som jag lånade av Amandas mamma för typ 1 år sen?. Hade tappat bort den, men nu är den hittad igen. Den heter "Äcklig" Det handlar om en tjej som blir psykiskt och fysiskt misshandlad av sin mamma. Dom är 4 systrar men det är bara hon som blir misshandlad och mobbad. Den är jätte bra. Jag kan säga vad det står på baksidan av boken ist.


Äcklig... en sann berättelse om en mors grymhet

"Du är en äcklig hora. En äcklig, äcklig hora, sa mamma och dunkade mitt huvud i dörren"

Constance var van vid att bli misshandlad av sin egen mor, både psykist och fysiskt, och regelbundna slag och svält orsakade flickan ofantlig smärta. Men det var den känslomässiga tortyren-avsaknad av kärlek-som gjorde mest ont. Föreställ dig att din mamma kallar dig "en äcklig,ful bakterie". Föreställ dig att din mamma flyttar när du är tretton år gammal och lämnar dig ensam, utan värme, elektrecitet och mat. Hade du överlevt? Constance gjorde det. Hon trottsade alla odds, hon växte upp och kämpade sig till så mycket självkänsla att hon klarade att studera vid universitetet och bli Storbritaniens första svarta domare.

världen är orättvis :(

Meeeen åh !:(


Jag hat tjatat jätte länge på mamma & pappa om att jag vill ha löshår. Nu när jag äntligen fick beställa det si gick det inte igenom:(. Det var typ att mamma inte hade nått betalskort blablabla grejsimojs. Jaja, får väl leta på andra sidor då!. Men jag gillade verkligen det här håret, och så gick det inte:(

when love takes over !

I don´t know how to be fine when im not, and i don´t know how to make this feelings stop!
Just so you know this feeling taking control of me, and i can´t help it.
It´s getting hard to be around you, there´s so much i can´t say. Do you want me to hide this feelings and look the other way.


Blev inte att vara med Julia idag heller. Hennes pappa sa att det inte gick, Aja i morgon blire det iaf.Om hennes pappa låter henne.
Nu ska jag äta revbens spjäll framför tv:n med mamma & bror. Mysigt till tusen!.
Sen ska jag städa rummet, har redan blivit stökigt igen. Pallar inte med mitt rum. Stökigt hela tiden?!:o.
Får anlita en städerska, haha. Men nu ska jag gå.
P U S S
jag 10 år?:D:DHAHAHA, kolla vad jag hittade på Athinas dator!;O
Jag va typ 10 där?, Kolla påsarna under ögonen. För söt jag svär! ;D<3
Channie hade sminkat mig, Gamla tiderna <3

Åker hem idag!

God morgon ! :D
Vaknade för en stund sen. Har gjort mig iordning oså. Ska snart ta & gå ut med Bobo, Addie va ute med han runt 9 så det börjar bli dax nu. Mamma kommer och hämtar mig 12.30 för jag pallade inte ta bussen hem. jag vet, det är bara 20 minuters skillnad. Men jag vet inte ens hur man hittar till resecentrum härifrån. Nästa gång tar jag bussen så jag lär mig att hitta dit ;).
Hoppas ni har sovit bättre än jag inatt, jag vaknade kanske 5 gånger, Bobo väckte mig!. Och så börjadehan skälla jätte högt runt 2 när Addie kom hem, Bad dog !;).
Nu ska jag äta frukost och gå ut med Bobo, sen ska jag gå och handla godis.

P U S S


:D

Hejsan hoppsan alla sötnosar !
Kom precis in från en promenad i parken tillsammans med Athina och Bobo. Det va riktigt skönt att vara ute och gå faktist. Jag orkar inte bara sitta inne hela dagarna som jag gör hemma. Åh så måste jag veta hur man kommer till resecentrum hörifrån, har ingen aning. Hoppas jag inte missat bussen pga det. Vore ju så typist lixom.
Nu så hör jag massa hästar som gnäggar och katter som jamar i bakrunden, HAHA det va Athina som gjorde nått på datorn. Jag va tvugen att kolla vad det var!
P U S S

Örebro beebbbbyyyyeee
sweet hearts!


Ja, som ni vet så är jag i Örebro hos Athina. Bobo är också här, hihi!. Han måste ju faktist också få lite "semester" från landet ibland. Fast han tycker nog att det är mycket folk och bilar här!.
Vi ska ju ta den tidiga bussen till Nora i morgon, åker redan 12.10 för att Athina ska ha en konsert.
Addie är på tjej middag så vi får hoppas att hon har kul. Jag och Athina va precis ute med Bobbo, ska gå snart igen tror jag. Jag har ingen lust att sitta inne. Jag vill ner på stan och träffa kompisar, får se om Athina vill det.
Nu ska jag äta lite fil med flingor.
P U S S

örebro:D

hejjjjj ;D

Blev inte att vara med Julia idag, Hon orkade inte för att hon just kommit hem!.
Så jag slaggar hos Athina i Örebro. Åker hem med bussen 12.10 i morgon bitti. Då blire nog iaf att vara med Julia.
Nu ska jag ta nått att äta puss

juliaaaa:D

hejhej.
Nu drar jag till Julia, får se när jag kan blogga!
Ha en mysig helg, P U S S

natti

Nattis sötnosar. Dags för mig att krypa i säng. Ingen skola i morgon heller, Får se hur det blir med Julia!
Jaja, nu måste jag sova. Puss

orka allt skir snack....

Jag är trött på allt skit snack som går i skolan. Kan inte folk göra nått bättre än att sprida massa falska rykten om mig!?. Orkar inte med lögner & svek längre. Folk går ju på allt dom hör. Så nu tror ju folk att jag har sex med min bror, Att jag är Bisexuell & att jag haft sex med Tessa?. Seriöst, sjukt omoget!.
Nora är typ värsta rykte staden. Längtar till jag går ut 9:an då flyttar jag till Örebro, Eller så ska jag flytta till Motala efter 7:an. Vet inte riktigt!.  Men jag pallar inte med alla no lifer här i Nora. Har dom inget bättre för sig!?;o
Deras liv är så tråkiga att dom måste förstöra andras.
Och Tessa som säger att hon ska döda mig när jag kommer till skolan?. Asså lägg ner, jag är inte rädd för dig om du tror det. Jag blir bara trött på att höra allt jävla skit prat från dig.

smått och gott inlägg

Nu ska jag tappa upp ett varm bad, ta en tidning och bada. Sen ska jag smsa pappa om att jag inte kommer i morgon. Ja, P U S S

Julia Carlsson i helgen ;D

I morgon kommer Julia Carlsson till Järnboås. Shit vad kul det kommer bli. Har ju saknat henne mega mycket!.
Inte träffat henne sen i somras så jag ser verkligen fram emot det.
Så jag ska inte till pappa i helgen. P U S S
Kan man ha sötare bröder ? :D

Awhii, är dom inte för gulliga ;)


Jag blev hemma idag. Vart mycket värre igår kväll, så ja. I morgon blir det nog skola iaf. Och så bär det ju av till Motala & träffa Ofelia. Jag har ätit frukost & målat naglarna. Nu så har jag kaninerna inne i mitt rum.
När vi har kastrerat Fluffy så ska dom gå lösa i mitt rum hela tiden, hihi:D.
Ska ta och kama dom lite, fr Skorpan fäller sjukt mycket. Men ni får ha det bra så ses vi sen

P U S S

Tack för att ni finns!

Jag vill säga tack till alla mina vänner som alltid finns där. Som jag alltid kan prata med, Ni är underbara.
Utan er skulle jag inte vara den jag är. Ni har hjälpt mig så mycket.!
Josefine Nordahl.
Tack för tiden med dig i Vivalla. Alla våra minnen där, jag saknar dom grymt!. Du finns alltid där när jag behöver dig. Och du är en grymt rolig kompis!
Athina Stenström
Ett stort tack till dig för allt roligt jag gjort med dig. Vi va ju nästan som systrar när våra föräldrar var tsm.
Jag har jätte kul tsm med dig, många minnen. Tack för att du alltid finns där!
Julia Carlsson
Tack för att jag jämt hade så kul med dig i Järnboås. Jag kunde prata med dig om precis allt. Du är en sjukt bra vän !

Linn Johansson
Tack för att jag fått lära känna en sån fin människa som dig. Du är verkligen underbar. Jag kan berätta allt för dig.!
Malin Sandström
Tack för att du är min bästa vän. Jag litar på dig till tusen. Du & Jag i Vivalla var dom bästa. Jag kan berätta allt för dig för jag vet att du inte berättar vidare. Du är en bra vän.!
Sofie Styrud
12 år tillsammans med dig. Jag älskar dig. Kan säga vad jag känner & precis vad jag tänker till dig. Du har alltid funnits vid min sida, tack för att du är så himla underbar.!

Emma Isosalo Jansson
Tack för att jag kan prata med dig. Det är skönt att prata med någon som förstår, tror inte nån förstår lika bra som dig. Du är super snäll, ändra inte på nått för du är bra som du är.!
Daniel, Pierre & Nicklas Granath
Tack för att ni är finns vid min sida. Jag älskar er av hela mitt hjärta. Jag kan prata med er om allting. Man kan inte ha bättre storebröder än er.!
Kim Olea
Du är en kompis som jag just ha lärt känna. Men jag kan redan prata med dig om allt. Du är sjukt rolig.!
Linus Malhm
Tack för att du har funnits vid min sida, för att jag alltid har kunnat prata med dig. Du är sjukt brakompis. Ställer alltid upp när jag behöver dig. Du fanns där när jag mådde som sämst. tack älskling <3
Angelica Levin
Tack för att du finns vid min sida oh att du alltid har gjort det. Jag älskar dig. Jag saknar dig & mig & Vivalla så himla mycket. Vi hade alltid så roligt. Jag kan prata med dig om allt. BFF <3
Amanda Nilsson Lööf
Jag kan prata med dig. Våran vänskap går upp & ner. Men jag älskar dig !

God natt

Nu ska jag fixa mig för natten. Måste sova.
Ska upp 05.30 för jag ska duscha. Skulle ha duschat nu på kvällen men daniel badade så varm vattnet tog slut. En till orsak till att inte bo på landet:(.
Nattis dröm sött, om mig asså! Så ses vi i morgon.
God natt puss

rrrrawwr

Många inlägg idag, men det gillar vi!
Nu så väntar jag på att mamma ska kolla klart på andra avenyn avsnittet som gick igår. För sen ska vi ta & gå ut med hundarna, Elisabeth & Bobbo. Och sen måste jag sova för jag är trött.
Åh så blir jag ju inte lite irreterad på Kasper heller, haha. han säger att han gillar en men han säger inte vem det är!:(. elakt va?. haha, jaja nån gång får jag väll veta det hoppas jag.
Jag är ju så nyfiken av mig. Så när han säger så blir jag ju jätte nyfiken!:D

Det blir skolan i morgon för mig !:D

Nu så har jag bestämt mig för att jag ska till skolan i morgon. Det är ett måste lixom. Är ju redan så himla mycket efter. Vill inte missa hela terminen om man säger så!. Efter jul så ska jag iaf sköta mig ordentligt i skolan. Det ska faktist bli mitt nyårs löfte kom jag på nu. Haha, fan vad bra jag är!.
Nu så ska jag iaf tvätta bort sminket & borsta tänderna oså.
I morgon så har vi ju sovmorgon, börjar kl 9 det är ju nuce. Men jag måste ändå upp lika tidigt!.
Har ju en buss som jag ska med 7.30, jippie vilken sovmorgon. Men jag får väll göra som alla andra torsdagar, gå runt i Nora helt enkelt. Men ingen affär eller nånting är ju öppet så hur kul blir det?.
Kanske bara sitter i cafeterian i skolan och väntar på att nått kul ska hända, haha som om det gör det i Nora Hora lixom !?;o.
Pusselipuss

you got a million ways to make me laugh ;)

Kommer det bli vi två igen?...

Tjatja. Nu så är dom här för att köpa diskmaskinen. Jag ska snart hoppa in i duschen, känner mig lite ofräsch nu när jag är sjuk. Kanske blir lite piggare & gladare med en dusch, vem vet?
För just nu känner jag mig allt annat än pigg. Har bara slappat hela dagen framför datan & tv:n. Det är ju ganska skönt det med. Men känns som att jag inte gör annat om dagarna lixom. Jag är ju sjuk så ofta!.
Grannen har bakat bröd så vi fick lite av honom, det var riktigt gott faktist.  Och så lovade ju jag Ove att gå ut med hans hund mellan 6 halv 7 för att han skulle bort, så klart så glömde jag ju det. KOm på det nu, och kl är lixom 20.30. Men han hade kommit hem så han går nog ut med hunden nu. Shit vad slarvig jag är ;s.
Men nu ska jag iaf ut med min hund bobbo, hihi puss

allways on my mind, allways in my heart!

Jag har kollat runt på lite bloggar, bland annat Paow & Dessies. Kollade på lite av deras gammla video inlägg!.
Lite kul att kolla på det ibland.
Och så har jag just ätit lite mat tillsammans med familjen. Snart så kommer det nån som ska köpa våran diskmaskin, och så är jag i pyamas.Hihi,men dom får ta att jag är sjuk lixom.
Jag vill gå till skolan i morgon men jag vet inte, känner mig inte hel frisk än så jag blir nog hemma.
Men på fredag SKA jag gå. I helgen åker jag till pappa i Motala, fest då lixom.!
puss

risig dag !

Hejsan hejsan!
Hoppas ni har haft en roligare dag än jag. Jag har inte gått utanför dörren på hela dagen. Är sjuk, men hoppas på att kunna gå till skolan i morgon. Nu sitter jag vid Nicklas skoldator för min kan man inte lyssna på musik, den är helt sjuk!. Jaja, Hoppas att Nicklas kan fixa det snart. Är trött på att inte ha ljud på datorn.
Jag följde inte med mamma till Nora förut. Fick inte eftersom att jag är sjuk. Men snart så måste jag ändå gå ut. Måste ju fixa kaninerna. Åååh, jag vill börja med video inlägg snart. Men måste ju ha ljud på datan först. Annars går det ju inte att kolla på dom innan jag lägger ut dom!.
Vet ni?... Jag hittade sveriges snyggaste skor förut. Det va 9 cm klack. Jag vart verkligen kär i dom och ska be pappa köpa dom åt mig. Dom kostade 269:-. Halva priset. Hoppas att han köper dom åt mig. :)
Nu ska jag strax äta.
Puss

onlyemmaij.blogg.se

Jag älskar hennes blogg. Hon skriver mycket om känslor & vad hon tycker om saker & ting. Jag läser hennes blogg flera gånger om dagen. Gillar den verkligen. Hon skriver flera inlägg om dagen & det är nått jag gillar, eftersom att jag läser den. Håller alltid utkik efter nya inlägg.
Men jag tycker att det är sjukt omoget av folk att skriva elaka kommentarer till henne, om att hon är fjortis och massa. Seriöst ge er, ni känner henne inte. Ni är bara avensjuka för att inte i är som hon.
Det här har fått att hon kanske ska lägga ner sin blogg. Jag tycker att vore jätte synd om hon ska göra det.
Jag gillar bloggen till tusen. Och jag tycker att alla borde läsa den. Tro mig, ni skulle inte ångra er.
Emma är en jätte snäll person, så sluta skriva taskiga saker till henne. Man tar åt sig mer än vad ni tror.!
Läs bloggen & älska de lika mycket som jag !<3
onlyemmaij.blogg.se

litet smått inlägg

hej alla söta bloggläsare!
Jag ska precis locka håret, sen ska jag med mamma in till Nora. Vi ska hämta Robin där.
Hemma från skolan idag, sjuk:(. Ska försöka komma dit i morgon. Då har jag prov i svenska, Gramatik!.
Hoppas jag blir godkänd iaf, har inte blivit det på nått prov hittils.
Nu är locktången varm så hejdå & puss

Dryg dah, fast man är ledig!

Vaknade för ungefär 1 timme se. Har ätit frukost, Gått ut med bobbo,fixat kaninerna & städat rummet!
Jag är duktig så är det bara. Jag är sur, kommer inte in till Nora idag för att vara med Simon. Får väll bli nån annan dag då :(. Och i helgen blir det nog inte att vara med Agelica för jag ska till Motala. Där kommer jag ju vara med underbaraste Ofelia. Jag ska tjata på pappa om att jag ska köpa ljusrosa läppstift. För jag testade min kompis fridas ljusrosa läppstift igår och vart super kär i det!. Så jag bara måste ha ett lixom!.
Åh så kan ju inte Sofie komma till Motala i helgen, för hon ska på utställning:(. Men jag ska tjata dit Linus, HAHA!
Han måste komma dit. Åh så ska jag ta reda på vart i Motala som Isak flyttade. Hihi, vet ju inte det.
Men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss

Så ser jag ut idag (a)

tjosan i trosan jan banan!
00:25, Jag ska snart ta en macka & se på tv med mamma!. Och så har man ju gått & blivit sjuk igen ;s.
Assa jag fattar lixom inte vad det är med mig. Hoppas jag blir frisk tills på Onsdag, palla vara hemma en vecka till lixom, as drygt:(. I morgon så ska jag FAKTIST åka & hälsa på Gilda & Imma, och ge Gilda 1000 pussar från Alize (a´. Saknar dom små sötsakerna!.
Och så måste jag ju städa rummet igen i morgon. Åh fixa med kaninerna! Ja, mycket jag ska göra lixom.
God natt :)<3

OMG så snygg ;o

Snygging på bild ;O <3
ÅÅÅH vad jag vill se New Moon!. Ska nog snart se den på bio med Elin. Hoppas lixom!
Är sjukt kär i Twilight, Och jag tror att New Moon kommer att vara lika bra. Eller bättre ;))
Nu så har jag just ätit, men är ändå jätte hungrig? Känner mig helt tom i magen ;s.
HAHA kanske har gått & blivit knäpp?:o Ska iaf lyssna på lite musik sen fixa håret!
Puss

Basketturneringen idag! Orkar inte lägga ut så många bilder,får klara er på 4 ;)


7f (L)

Kom nyss hem från skolan. Som ni vet hade vi ju basket turnering i skolan, 7F tjejer kom sist:(.
Men vi va klart snyggast i alla fall. Det ger väll ett + ?:).
Men jag hade jätte kul, Bra kämpat 7F (L).
Vi förlorade 2 matcher, kom 1-1 på en och 3-3 på en!. Vet inte vilka vi mötte när. Ja, det va jätte roligt.
Så är vi ju lediga i morgon, gött. Ska försöka komma in till Örebro. Om dom är lediga där iag. Haha annars äre ju ingen ide!.
Bilder från dagen kmr snart ;D

Natti bloggen!

22.10 god natt.
Ska äta sen måste jag sova. Jag är fedt taggad till basket turneringen i morgon!. 7 F kommer att vara snyggast & vi kommer vinna hela skiten! HAHA :)
Har packat allt som ska med i morgon, bara handduk kvar.
JAG ÄR TAGGAT!!!!!!
men nu ska jag äta mackor med Daniel. PUSS

litet inlägg !:D

Så är man hemma i lilla Nyhyttan igen då. Har varit en sjukt rolig helg. Super kul att träffa Alize!
Nu så ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sitta lite här och så.
Håller på att chatta med nån sjuk grej, HAHA. Aja jag måste duscha nu sen öva lite svenska.
Puss ;)

LaLaLa Alize är bäst

Hejsan! Idag har vi inte gjort så mycket. Fixat Kaninerna oså.
Skulle ha kollat på en fiml som värkde skit bra, men vi fick inte på xboxet HAHA, blondiner ;)).
skriver sen när jag är hemma PUSS:((((((

Gilda & Imma mina älsklingar!Vet att det är samma bild som jag nyss använde.
Som sagt, Ska ju hem i morgon så kan ju fixa in lite nya bilder i datorn. Är trött på alla "old-pics". Har ju kamera & mig själv, så?.
Mamma hämtar mig rätt tidigt i morgon, så hinner typ inte med att göra så mycket här.
Men jag måste ju öva till provet så hon måste hämta mig tidigt. Och om jag hinner tänkte jag ta moppen till Gilda & Imma för att hälsa på. Om det inte är för mörkt så tar jag nog en liten promenad med dom. Känner att det är dags att hälsa på mina små älsklingar. Var ju ett tag sen sist :(.
Nu så ska vi väll snart fixa kaninerna, när Alize är klar med tv tittandet.
Ha en bra lördags kväll alla, puss

Skojig dag i stallet ;D

Hejhej, Vid 12 åkte vi med Alize mamma till stallet. Skulle ha åkt buss dit vid 2 men Alize mamma skulle åka & handla så hon släppte av oss. När vi va där så ryktade vi Vinella, skit söt!. Sen longerade Alize henne. Haha hon har jätte mycket energi eftersom att hon står inne dygnet runt. Hon bockade & frog och allt. Men hon va ändå jätte duktig. Efter att hon fått springa av sig så tog vi in henne, ryktade lite till. Sen kom ägaren till hästen dit. Vi selade henne, sen ledde Alize oss så körde han & jag. Shit vad kul det va. Först ville jag inte eftersom att jag aldrig kört bakom en stor häst. Har bara gjort det bakom Shettisen Gilda. Men det visade sig vara SKIT kul!.
När vi kom tillbaka till stallet så tog vi bort selet & Alize borstade på henne. Sen tog vi in henne i Boxen & stog och pratade. Han som äger hästen är 89 år ;o, shit assa, märks inte det minsta. Han är jätte pigg och allt!.
Sen kom Alize mamma och hämtade oss runt 15.20. När vi kom hem till henne så tränade vi Kirisen, det va jätte kul.
Efter så åt vi upp våran köttfärssås som jag & Alize hade gjort innan vi åkte till stallet ;), Vi är för bra kockar. Vi kommer bli nya Mat-Tina :)).
Nu sitter Alize & kollar på trav med sin mamma, jag tycker det är skit tråkigt så jag sitter här i stället.
Mamma kommer & hämtar mig i morgon klockan 12.00 för jag måste öva till Svenska provet. Har ju om Gramatik som jag självklart suger på:(.
Ses i morgon pusssss

ÄR HOS ALIIIZE

hej hopp gummi snopp ;D. Nu är jag hemma hos Alize, hon har massa hundar;o, HAHAHA för söta!
När jag kom så åkte vi till stallet, Där så sprang Alize med hästen som va galen. Den sparkade bak ut & allt. Ska dit i morgon med. Ska snart kolla på idol med Alize mamma för alize vill inte titta med mig :((((((((((((((((.
Nu sitter vi här & mullar choklad & Chees cruncherz!, NI FÅR INTE SMAKA:(.
Puss

Alize, here i com ;)

Nu så har jag packat klart. Tog in skorpan & gosade med. Dom kommer ju bara sitta i buren till på Sönndag, mamma ger dom ju bara mat, inte gosar med dom oså. Men jag gör det på söndag är jag kommer hem =).
En dag utan att komma ur buren dör dom nog inte av, hihi.
Men jag ska smsa Alize nu och säga att jag kommer tidigare. Kasnske inte kan blogga för ens på söndag när jag kommer hem. Får se, pusssissss

ALIIIIZWE

Ska packa nu, drar till Alize om 1 timme. FATTA VAD GLAD JAG ÄR! Alize är ju bäst!<3
Och så ska jag byta om till ridbyxor oså för vi ska till stallet, hiihio.
PUSSIS

I never ask for help, i take care of my self. that i´t!

Jag litade på dig. Jag trodde verkligen på dig, att allt du sa vad sant. Men jag hade sjukt fel!
Jag orkar inte med det här längre, det är ju hela tiden. När du sa igår att jag aldrig gör nånting för dig så blev jag så jäkla sur. För jag vet att jag gör fan allt för dig. Jag gör allt jag kan!, vad mer begär du?
Jag trodde att vi va bra kompisar. I 6 år?, jag hade kul med dig. Men nu värkar det som tiden är glömd.
Som att jag inte betyder ett piss för dig längre. Det sa du ju själv!. När jag fick höra alla orden igår va det nog.
Där tog det stopp. Nu är det verkligen slut, på riktigt!
Alla år är bort kastade. Allt vi gjort ihop. :(. Jag vet inte hur det kommer att gå utan dig vid min sida. Det kommer att vara jobbigt. Sjukt jobbigt!. Men vad ska jag göra då?. Jag kan ju inte göra annat än att gå viadre. Jag tänker iaf inte låtsas som om ingenting har hänt. Jag har förlåtit dig för många gånger. Men nu är det slut med det. Det är svårt att lita på dig. Du förstår nog varför. Dom hära 6 åren har varit tuffa för mig, varje dag har jag fått kämpa. Jag har fått kämpa för dig. Men jag betyder ju ingenting längre, jag har ju ALDRIG funnits där för dig. Förlåt för att jag aldrig fanns vid din sida! Förlåt för att jag ALDRIG gjort nått bra för dig. Förllåt för att jag flyttade hit & förstörde ditt liv!
I don´t want my heart broken over and over again !</3

vvvvvvvvvvvvvvv

hejsan! Jag åkte faktist till skolan idag, kände att jag inte orkade vara hemma mer. Men jag var bara med på Engelska lektionen sen åkte jag hem, ont i halsen & hosta! Men vi får se om jag ändå åker till Alize. Blir jag bättre så åker jag. Saknar henne ju!
Nu har jag vart så jävla duktig och städat hela mitt rum, damsugit & allt. Känner mig stolt som tuppen ;))
Ska ta nått att äta sen ska jag gosa med ninisarna.
Pusssssis

Alize bäckström är bäst!!

I morgon bäre av till Alize Bäckström hela helgen. Fatta vad kul vi ska ha!
Mamma ska skussa oss direkt till stallet. Vi ska hålla på med Alize sköthäst, tror jag det va. Shit vad det ska bli kul att träffa henne igen. Känns som evigheter sen sist. Men det va ju dä med?:)
Mamma får ta hand om kaninerna medans jag är borta. Pussis

puss

D A G E N S

Humör:
Uttråkad ;s
Plus: Har äntligen lämnat hemmet efter en veckas sjuk :(
Minus: Det har regnat
Kläder: Jeans, Linne & tröja
Frisyr: toffs
Låt: Lady Gaga - love game
Händelse: Mamma råkade ta bort ungsluckan när hon öppnade den ;s, haha
Drog: HALSTABLETTER
Måste: städa rummet
Saknad: Kim Olea
Önskan: Att jag går på Gårdsdiscot i morgon
Ser framemot: att sova
Haha, jag har riktigt tråkigt. Och nu ska jag ha det ännu tråkigare för jag måste städa rummet.
Aaa, bäst att sätta igång med en gång.
puss

do you wanna fuck me, yyes i wanna do!

Jag vet inte hur det blir i morgon med Gårdsdiscot, ttyp måste få tag i Emma som aldrig loggar in på msn ):
Och så har inte Solveig svarat än heller, jag vill veta om jag får ha Gilda & Imma i sommar, hoppas hoppas hoppas!, Men varför skulle jag inte få lixom !? ;s.
På måndag är det basket turnering i skolan & våran klass kommer äga ut alla! HAHA :D. Men seriöst vi är ju bäst. 7 F <3.
Åh vet ni?, Jag  va typ 1 kilometer från Alize hem idag MEN KUNDE INTE ÅKA TILL HENNE:(, fatta vad drygt:(.
Saknar henne mega mycket. Men hon ska ju kanske börja på Karlsäng, hoppas!
Jag längtar som bara den till måndag, komma till skolan & träffa alla igen:). Och så får jag ju träffa ****** åååh vad jag längtar <3.
Usch, jag är jätte hungrig. Men maten är snart klar så då ska jag äta. Så länge kan jag ju äta upp min choklad ;)
Eller nej jag är inte sugen på det nu. alltså om ni undra, me det är ju klart ni gjorde!
Jag saknar Kim Olea. Hoppas på att få träffa henne snart, hon är en sjukt rolig vän. Seriöst, ni skulle älska henne.
Och så saknar jag ju Michelle Wedebrand . Ta & kom hit snart va? ;)
Jag tycker bara att jag skriver så korta & tråkiga inlägg hela tiden, vad ska jag skriva om för att det ska vara kul att läsa?. Om clowner kanske?, jag menar... dom är ju roliga ;)). HAHAHAH !
Jag har fått en ttyp SKIT brun foundation av min faster, haha seriöst sjukt brun. Vet inte vad jag ska göra med den eftersom att jag inte vill vara så brun. Men den kommer bli bra på måndag iaf ;)).
ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH jag läääängtar som f*n. Och när jag fyller år ska jag ha pyamasparty typ mys eller? HAHA fast jag fyller ju inte för ens i maj. Jätttttttttte långt kvar ju:( 6-7 månader kanske.
Jag vill fylla år NU! Men snart är det jul med, mysigt till tusen. Ska snart skriva en önskelista till tomten.
puss

svininfluensa heter så för?.....

Varför heter den nya influensan svininfluensa?. Man blir ju inte precis en gris med typ tryne & knorr, eller?...
Haha konstigt det dära. Men nu fick jag ju ått att fundera över ;s.
Fedt med irreterande om jag inte får svar snart! ;o
HAHAHAHAHAHAH

<33333333

Nu så har jag precis kommit hem. Va tvugna att åka till Cilla utnför Linde för att lämna ett par skor. Sen åka till Dennis i Nora för att mata katterna för han är bortrest. Köpte Choklad, ttyp mums.
Och så har jag smsat Solveig ang Gilda & Imma i sommar. Hon har inte svarat än. Men jag hoppas att jag får.
Ska prata med grannen om stallplats med, hihi.
ÅÅÅh jag vill ha Gilda & Imma. Dom är verkligen mina små älsklingar. <3
Snart så ska vi äta mammas raggmunk, gottis ;).

sjuk hela veckan?:(

Hejsan alla bloggläsare. Jag blev hemma idag med och i morgon också. Har så gryyymt ont i halsen. Men jag vet inte om jag ändå ska på Gårdsfestivalen för jag är skit taggad! Men då måste jag bara övertala mamma att låta mig gå.
Och vi kan ju alltid hoppas på det bästa !;)
Men jag går bara om jag blivit bättre under dagen igår. Jag ska äta lite frukost sen prova lite smink.
Puss på pussgurkor (a)

Nattiiiissss

God natt alla sötnosar, glöm inte att drömma om mig inatt va ;*

johanna, börja med videoinlägg !?:)

Jag har tänkt att börja med videoinlägg här på bloggen när jag får min mobil.
Men det blir nog inte för ens efter jul :(. Om det inte går att fixa ttyp en grej på min kamera.
Ja, säg gärna vad ni tycker om jag ska börja med det!
puss

i like my body !

Jag gillar faktst min kropp. Ni får tycka vad ni vill men jag gillar den.
Får ofta höra att den är snygg oså. Mitt självförtroende för kroppen är på hög nivå!
Och nej jag har INTE brun utan sol på benen, dom blev så mörka på bilden.
Ha det guld puss

30 sanningar om mig...läs!1: Jag är född naturligt blond, färgade det brunt i 5 eller 6:an, ville ha tillbaka blont så jag blekte det.
2: Jag har rätt så bra självförtroende
3:Jag älskar att festa ;*
4:Jag hatar att gå osminkad
5:Ska snart få tandställning ;)
6:Jag är kär
7:Mitt liv finns i Örebro & inte i Nora.
8:Mitt rum är fult
9:Tycker att jag är ful ofixad.
10:Min familj & mina djur är mitt allt
11:Jag saknar faktist 6:an
12:Jag har blivit sviken många gånger
13:Jag har lätt att bli kär, sjukt jag vet
14.Jag har slutat bita på naglarna (y)
15.Jag är jätte mycket efter i skolan
16.Sofie Styrud är min barndomsvän & bästa vän
17:Jag äääääääälskar kladdkaka & kakor
18:Min födelsedag är den 8 maj
19:Har väldigt svårt att lita på folk
20:Är super rädd för Spindlar
21:Krillebooi är så grymt snygg
22:Jag är inte rädd för tadläkaren, haha
23:Jag spelade fotboll förut men är 100% bollrädd
24:Jag har blir kallad fjortis fast tycker inte själv att jag är nån
25:Musik är jätte viktigt, uta det lever jag inte
26:I 5:an var jag emo, HAHAHAHA
27:Jag är smartare än vad folk tror.
28:Tycker att jag har snygg kropp
29:Tycker att pjs/fjortisar är såååå snygga!
30:Rosa är den snyggaste färgen jag vet

AAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGGGGG!?

SÅKLART SÅ FICK INTE AMANDA ÅKA PÅ FREDAG:((((((((((((((((((
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD ARG JAG ÄR, VAD SKA JAG GÖRA I HELGEN LICKSOM ?;O
JAG SKA HITTA NÅN ATT GÅ MED HEJDÅ

Snart blir jag riktigt arg om inte amanda ringer & säger att hon fick åka på fredag

JAAAA DET BLIR JAG!

Om hon inte får, så är hela min helg förstörd :(. Aja, vad ska man hitta på då?

aa men nu ska jag inte tänka så, för hon kanske får :))
hiss & diss

JOHANNA HISSAR ! :)


Filmkvällar: Det är sååå mysigt att mysa med nån& kolla på film och mulla godis.Promenader: Åh vad det är skönt att vara ute &röra på sig. Jag & mamma brukar ut & gå innan vi ska sova, då blir man avslappnad. Om du ofta är stressad, ut & rör på dig. Man blir pigg & glad :)Bloggar: Jag verkligen älskar att läsa andrasbloggar, även skriva på min egen. Det är kul att se vad folk ser på saker & ting, inte bara veta vad man själv vet. I love it!

JOHANNA DISSAR ! :(


Droger: Ni kanske tycker att jag är knäpp somskriver det här på bloggen. Men många av mina nära håller på med sånt, det plogar inte bara den som gör det utan även folk runt om kring. Det är svårt att sluta, men det är bra att kämpa. Man kan om man bara vill!Prov: USCH!. Det är värre än läxor. Jag har provminst 2 gånger i veckan. Det är jobbigt att behöva Öva till ett prov när man har massa läxor att göra. Det tar mycket av fritiden. Ja, bläh för provFolk som klagar på en:Varför ska alla klaga på hurman ser ut? Man har inte valt att se ut som man gör, man föddes så. Att man ens orkar lägga tid på att klaga. Jag har rätt så bra självförtroende men jag är bara så trött på att bli kallad massa smeknamn.
sjuk idag skola i morgon

S J U K stavas det som är värst. Men i morgon ska jag i alla fall ta & gå till skolan.
Hoppas att det går att åka till Örebro med Amanda på fredag, då ska vi sova hos Addie. Shit vad kul det skulle va att gå på Gårdsfestivalen med amanda. Bara hennes mamma går med på det så, ja vi får väll hoppas.
Jag ska snart ta mig lite käk, typ pommez & nått mer.
På fredag innan Gårdsfestivale ska jag köpa en ttyp tunika på Gina Tricot, skit snygg ;)<3
kiss and hugs

sjuk idag med :(

"host" hej "host"
Nu är jag riktigt trött på att vara sjuk. Jag kan knappt prata.
Amanda ringde mig i morse & frågade om jag skulle till skolan. Jag sa att jag skulle komma men så blev det inte.
Jag har ju feber & ont i halsen så. Då ska man väl inte till skolan? ;D
Om inte alla vill bli sjuka förstås :). Jag har just bakat kladdkaka som vart riktigt god faktist.
Nu kom mamma & Pierre hem från Nora. Hihi bra för jag har ingen lust att vara själv.
Snart så ska jag gå ut & gå med Bobo, tror det kan vara bra för mig att komma ut lite.
Puss

sjuk suger fedt

Tjosan i trosan !<3
Nu har jag tagit 2 halstabletter & jag känner mig lite bättre faktist :)
Men jag blir nog hemma i morgon också för jag har feber oså :(, usch vad det är sämst att vara sjuk.
Ska väll snart läsa på till Svenska provet, har ju det i morgon men eftersom att jag är sjuk så kommer jag få göra det nästa tisdag på B-tiden. Så jag har en till vecka att öva:d Det är ttyp om Gramatik. Kan ingenting ju.
Men som sagt, man är ju i skolan för att lära sig? ;P
Nu så ska jag gå & prata lite med mamma sen öva på svenska.
Kyss <3

:(JAG VILL HA !

Så, nu har jag ätit pizza ;)
Alize ringde mej, jag vill köpa hennes kaniner Chichi & Kex. Men jag får inte för mamma:(
Men jag ska tjata tills jag får, jag ska säga att det kan vara en förtidig födelsedags present (a)<3
Haha, men jag tror ändå inte att jag kommer att få :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.
Bajs på det !!!!!!!!!!!

pizzzzzzzzzza

Hejhej bloggen & alla sötnusar.
Snart så kommer mamma hem med halstabletter och PIZZA till sjuklingen.
Vad gott, har inte ätit nånting idag och klockan är 18.01, är ganska hungrig.
Men hon kommer om ttyp 10 min då blire pizza i stora lass.
Haha, puss

jag vill inte va sjuk:(

tjolahopp
Nu så har jag varit ute med Bobo & sen tog jag en alvedon och satte mig här!
Ska försöka sova lite innan alla kommer hem, för då blir det fullt hus.
Ni får ringa om det är nått för jag har inga pengar på mobilen. Laddar på Onsdag!
Jag skulle igenkligen ha vart hos tandläkaren idag för att ta bort "gomställnigen" helt.
Me eftersom att jag är sjuk så får vi ta det en annan gång, hoppas på snart!
Pallar inte ha den längre för jag kan ttyp inte äta för den är ivägen.
aa men nu ska jag sova puss

sjuksjuksjuk ! ;(

jahopp då är man sjuk då. Suger riktig mycket faktist. Jag har feber, ont i huvudet & sjuuuukt ont i halsen.
Ska snart ta en alvedon sen när mamma kommer hem så ska jag få halstabletter, typ väntar som fan!
Usch det suger att vara sjuk. Tror att det va amanda som smittade mig för hon va jätte sjuk i helgen när vi va i Motala. Hoppas jag blir  bra till fredag i alla fall för då är det Gårdsfestival i Örebro, TAGGA!
Kom dit vettja. Nu så ska jag ta nånting att äta sen får vi se vad som händer.
Ha det bra OCH VA FRISKA FÖR DET SUUGER ATT VA SJUK!
puss
Amandas söta hundar, va tvungen att lägga ut den för dom är ju för söta!

zZzZzZz

tjosan!
Tagga skolan i morgon!, haha nej inte det minsta.
För det första så är måndagar alltid så sega och för det andra så har vi matte :(
Och vi fick tillbaka provet i fredags. Kan ju börja med att säga att jag verkligen inte vart godkänd ;s
Max poängen var 40 och man skulle ha 17 för att va godkänd, jag fick 9,5 ;o.
Tror att jag måste träna på matte va?. Men jag har faktist blivit mycket bättre från förra provet, då gick jag bara 4, hur sämst är inte det?;o Så nu ser jag mig nästan som ett matte geni ;D.
Nej då ärligt, måste bli bättre, nästa år får vi ju betyg & allt. Har jag dåligt betyg så kommer jag få en dålig framtid. Så man kan säga att hela ditt betyg hänger på dina betyg!;s
Sjukt jobbigt det är nu när man är äldre och måste tänka på allt man gör, hur man klär sig, ser ut, vilka man är med, och måste tänka framåt.
Allt var så himla lätt när man var mindre och det va bara mamma & pappa. Fattar ni hur jag menar?
Önskar mig tillbaka dit, men jag ska inte gnälla. Finns ju folk som har mycket sämre än vad jag har.
Inte lever jag värsta lyxlivet och inte lever jag fattig på gatorna.
Men jag är nöjd med vem jag är, nöjd med mina vänner, nöjd med min familj, ja!
Jag står på egna ben, ser ut precis hur jag vill. Är trött på allt skit jag får för det. Men det är så här jag är född?
Du kan ju drömma om att försöka ändra mig, jag är mig själv & du kan inte göra nått åt det.
Puss

hem ljuva hem ;)

hejsan alla ;D
Åkte hem från Motala idag, blev inget hejdå från Ofelia för hon vart sjuk:(, krya på dig älsklig.
Pappa släppte av oss hos Athina, mamma kom och hämtade oss, köpte korv på en mack, släppte av amanda sen åkte vi hem.
Skönt att vara hemma fktst.
Nästa helg blire fest i Motala, niice;)
Nu ska jag testa min foundation som jag fick av min faster, puss

motalllllllllllla

hejhej bloggen !Igår så åkte vi ju till Motala. Träffade Ofelia;)
Vi gick ttyp runt lite här, då va det några som hade fest som vi började prata med.
Ska kanske träffa dom nästs helg om jag får komma till Motala då.
Sen gick vi till Ofelias mamma och åt kladdkaka. Efter det gick vi till grannen på fest. Men vid 12 så drog dom till krogen så vi gick hem. Ofelia skulle ha sovit här men det blev inte  så!

Ikväll blir det fest ;)

22.07

Natti, ska packa klart sen snarka puss

Julia jag saknar dig enormt mycket

Lady Gaga - Love game           Pink - Please don´t leave meHejsan svejsan !


Jag hittade ett busskort, fast det är spärrat för jag hade tappat bort det en annan gång då så spärrade skolan det men så nu hittade jag det, kan dom spärra upp kort igen !?
Hoppas det för annars vet jag inte hur jag kommer till Örebro i morgon ;s.
A men det löser sig väll. Haha hoppas jag! Kul om jag inte kommer in till Örebro, då kan jag ju inte åka till Motala ? Haha nej nu vart johanna lite orolig här ;o.
Vi får se i morgon hur vi löser det. Nu så ska jag snart sova. Är typ inget trött, men jag måste ju?
Ska packa klart oså. Sov Gott alla, för det ska jag!
Jag saknar min älskling Julia Carlsson :(<3
kladdkaka <3333

hejsan folket!
Nu så har jag mullat i mig kladdkaka, haha tjockis här !
Tänkte hinna skriva ett litet inlägg innan jag packar och går o sover.
Måste ju leta fram mitt busskort med eftersom att jag ska till Örebro efterskolan. Har ingen aning om vart det är.
Och jag vet inte om jag kommer kunna blogga nått i helgen hos pappa, men annars så gör jag det när jag kommer hem på söndag. Men jag ska försöka att blogga!
Åh idag fick jag reda på att familjens julklapp från mormor är att åka till henne efter jul och shoppa! HAHA fan vad bra, har typ klädskris!? Ska snart shoppa med pappa med. Men nu ska jag packa & leta busskort.
Puss

cp?

Är du typ helt störd eller!?;o
Du sprider massa falska rykten om mig till folk, som att jag skulle vara bisexuell och att du & jag har haft sex?
Och så säger du till halva skolan att jag har haft sex med min bror? Jävla sär barn!
Som om att jag skulle ha sex med min bror. Hur dum i huvudet tror du att jag är?
Och så ringde du mig igår och sa att du skulle slå ner mig i skolan.
Asså lägg ner, är så sjukt trött på allt som har med dig och göra!
Tessa , snälla väx upp!

bra rubrik?

hejsan!
Har varit sjuuukt duktig och faktist städat mitt rum. Och så har jag packat tills i morgon för jag,Daniel & Amanda åker till Motala i helgen, bobbo följer också med. Haha första gången för bobbo att åka tåg ;)
Det gick föressten att tjata på mamma, jag fick baka kladdkaka ;)
Ska baka nu sen så ska jag damsuga rummet, puss

Grattis mamma (A)

Som alla nog redan vet så är det mammas födelsedag idag!
Jag gick upp 05.30 och gjorde kaffe åt henne, sen fick hon ett paket som va ttyp doftstavar & doftljus:)
Och så fyller ju söta Pernilla år också, grattis sötnos (a)<3
Va hos tandläkaren i dag i Örebro, det gjorde PISS ont när dom tog bort "gommställningen"!
Efter det så fick jag & Pierre vänta på mamma & dennis i 40 minuter för dennis va på sjukhuset, Det va as kallt att vänta. Sen efter det så skulle dennis till sin firma och fixa nånting? Sen skulle han fixa nått vid facket.
Jag skulle ha vart tillbaka i skolan vid 12.00 men bara för att dennis sölade så mycket så kom jag tillbaka 13.30.
Hann bara att ha 2 lektioner, B-tid & SO. Skulle igekligen ha haft musik med läraren va sjuk så vi fick ha b tid istället.
Nu ska jag tjata mer på mamma att få baka kladdkaka. Hon sa nej, men jag vill ha så...
HAHA aja pussis <3
du är fin (a)

God natt & sov gott (a)

21.15 natti, ska upp 10.30 för att fixa frukost på sängen åt mamma.

hej jag är bäst

hejhopp sug min gummisnopp?
Nu så har jag tjattat med uderbaraste men han loggade nyss ut:(.
I morgon så ska jag till tandläkaren och ta bort min "gom" ställning, kommer kännas skönt. Då kommer jag kunna äta som folk igen:D.
Me det kommer också kännas konstigt? Aja vi får se i morgon...
Jag kommer till skolan runt 12 i morgon för jag sdka va hos tandläkaren i örebro vid 09.45.
Och så fyller ju mamma med så jag ska gå upp 05.50 för att fixa frukost på sängen åt henne & ge present & sånt, mysigt va!
Min mamma är bäst så hon ska få ha det bäst på sin födelsedag (Y)<3

<3

Hejsan svejsan där va!
Nu har amanda åkt hem ;((. Vi tog massa kort och sånt.
Nu så ska jag städas i mitt rum sen så ska jag baka kladdkaka, hihi puss

11/11

chaaaaa ;*
Skola idag va nice, slutade 15.30 men dagen gick fort iaf.
Amanda hängde med mig hem, vi ska väl typ äta lite sen får vi se vad som händer.
Bloggar mer sen, pussss

Nattiiiisss

23.00
Natti alla sötnuuusar ;*
Ses i morgon efter skolan. Onsdag i morgon NICE med stora bokstäver, älskar måndagar & onsdagar, skoldagarna är sköna då!
Och så har vi ju matteprov i morgon, kommer säkert gå piss!
puss

Du är sötast <3

Du är söt !<3
Hejhej ;)
Nu är Taina & Dennis här. Jag har precis krusat mitt hår & jag brände mig i hårbotten:(
Är det inte liiite synd om mig?:o
I natt så ska hundvalpen vara hos oss, Den är så jävla söt.
Jag hoppas att den klarar sig, men den är stark så det gör den nog.
I morgon blire att åka till skolan, taggad? neeeeej :(
Men det är onsdag så vi slutar 15.10 och det är niice.
Pallar inte med dom långa dagarna, som ttyp 15.30?
Aaaja nu ska jag kolla på bloggar oså, ha det bäst va!
Puss

Filippa Hamilton fick sparken från RalphLauren för att hon va för fet?

Filippa Hamilton fick sparken från modell jobbet för att hon va för fet? Hon är inte fet, hon är i normal storlek.
På bilden så ser ni hur dom förstör henne på datorer för att sedan läggas ut i tidningar!?
Det är inte så man ser ut. Det finns nog ingen som ser ut så.
Tonårstjejer vill se ut som modeller. Men dom ser ju bara modellerna som dom ser ut i tidningar, inte som dom ser ut i verkligheten. Modeller ska vara snygga, Är det snyggt att vara så där smal? Nej det är det inte.
Varför kan man inte få se ut som man gör?. Inte konstigt att världen är så utseende fixerad!
Sönder pga datorer !                                  helt normal!

Kim Olea jag saknar dig!

Tjatja alla sötnosar!
Jag tror att jag ska dra mig till Örebro snart, Saknar så många där.
Nu ska jag ta & ringa Amanda, kyss

Vänner!? HAHA

Ni kallar er mina vänner. Men vänner sviker inte eller pratar massa skit bakom ryggen.
Inte precis första gången ni gör det, Jag är bara dum som har förlåtit er,Men nu vet jag bättre.
Ni kan ju drömma om att bli min vän igen. Igenting kommer någonsin bli som förut. Jag litade på er så gör ni så här?
Fyfan säger jag bara. Ni kan dra åt helvete, Jag vill ALDRIG mer se er. Vi va vänner i 8 år. Dom 8 åren är borta.
Dom betyder igenting längre.
Det kommer att vara svårt att gå vidare, Jag menar ni har lixom alltid varit en del i mitt liv, men ni sabbade det.
Det är inte mitt fel att det blev som det blev? Det är helt och hållet erat eget.
Fattar bara inte hur ni kan ha kallat er mina vänner i 8 år.
Jag kommer iaf aldrig mer kalla er vänner!

saker du inte visste om mig!

 • Jag skulle igenkligen heta Cecilia Therese Magdalena Granath
 • Jag älskar pannkakor
 • Jag hatar att gå utan smink!
 • Det sämsta jag vet är folk som sviker & snackar skit
 • Jag är nöjd med mitt utseende
 • Jag är kär (a)
 • Jag saknar tiden från Vivalla
 • Jag vill bo i Örebro!

Det finns nog lite saker där i som i visste ;)

BFF (L)

Amanda Nilsson Lööf <3 Johanna Granath

 

 

 

Du är så otroligt bra, på alla sätt.

Du har stått vid min sida i 6 år och det är inget jag ångrar.

Att ha dig i mitt liv är sååååå bäst. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Minns första gången jag träffade dig, Det va när jag började i Järnboås skola, Du kom fram till mig & frågade om vi skulle spela pingis, sen den dagen är vi åtskillda. Det finns till och med folk som tror att vi är tsm för att vi är så bra kompisar, haha.

Jag älskar dig nu & for alltid, vi ska gå hand i hand genom livet!

Tillsammans så klarar vi allt. Du är otroligt underbar & den finaste människan som jag känner. Vi har ställt upp för varandra till 100%.

Du är mitt allt, hela mitt liv. Utan dig så skulle jag inte kunna leva.

Bara tanken på att förlora dig, nej det går inte.

JAG ÄLSKAR DIG!


försov mig!

hej där!
Ingen skola för mig idag, försov mig typ hela dagen ;o.
Men jag är iaf glad för min dator funkar nu och så har jag hittat sladden till min kamera ;)
Har tagit kort ttyp hela dagen, jätte fina kort fick jag på bobo ;D<3
Nu så ska jag lyssna på musik, bloggar snart ige, puss

21.50

Nu ska jag äta lite sallad sen så ska jag faktist sova,

natti natti (L)


Älskar låten! Michael Jackson man in the mirror <3

Gotta make a change,
For once in my life,
It's gonna feel real good,
Gonna make a difference,
Gonna make it right.

As I turned up the collar on,
My favorite winter coat,
This wind is blowin' my mind,
I see the kids in the street,
With not enough to eat,
Who am I to be blind,
Pretending not to see their needs.

A summer's disregard,
A broken bottle top,
And a one man's soul,
They follow each other,
On the wind ya' know,
'Cause they got nowhere to go,
That's why I want you to know.

I'm starting with the man in the mirror,
I'm asking him to change his ways,
And no message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a change,
Na na na, na na na, na na na na.

I've been a victim of,
A selfish kinda love,
It's time that I realize,
There are some with no home,
Not a nickel to loan,
Could it be really me pretending that they're not alone.

A willow deeply scarred,
Somebody's broken heart,
And a washed out dream,
(Washed out dream),
They follow the pattern of the wind ya' see,
'Cause they got no place to be,
That's why I'm starting with me.

I'm starting with the man in the mirror,
I'm asking him to change his ways,
And no message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a change.

I'm starting with the man in the mirror,
I'm asking him to change his ways,
And no message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a change.

I'm starting with the man in the mirror,
(Man in the mirror, oh yeah),
I'm asking him to change his ways, yeah,
(Change),
No message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make the change,
You gotta get it right, while you got the time,
'Cause when you close your heart,
(You can't close your, your mind),
Then you close your mind.

(That man, that man, that man),
(That man, that man, that man),
(With the man in the mirror, oh yeah),
(That man you know, that man you know),
(That man you know, that man you know),
I'm asking him to change his ways,
(Change),
No message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself then make that change.

(Na na na, na na na, na na na na),
Ooh,
Oh yeah,
Yeah yeah yeah yeah yeah yeah,
(Na na na, na na na, na na na na).

Oh no,
Oh no, I'm gonna make a change,
It's gonna feel real good,
Sure mon,
(Change),
Just lift yourself,
You know, you got to stop it yourself,
(Yeah),
Oh,
Make that change,
(I gotta make that change today, oh),
(Man in the mirror),
You got to, you got to not let yourself, brother oh,
Yeah,
You know that,
(Make that change),
(I gotta make that make me then make),
You got, you got to move,
Sure mon, sure mon,
You got to,
(Stand up, stand up, stand up),
Make that change,
Stand up and lift yourself, now,
(Man in the mirror),
Make that change,
(Gonna make that change, sure mon),
(Man in the mirror),
You know it, you know it, you know it, you know,,
(Change),
Make that change.

skön & mysig dag

cha cha bloggen!
Har inte bloggat nått idag för att jag har varit med amanda idag.
Vi red & myste med kladdkaka framför en film oså, mys ;)
Åkte hem vid 20.30 nånting?. Mamma kom och hämtade mig. Kanske hoppar av där i morgon också.
Men jag tror nog att jag måste hålla på med kaninerna i morgon, klippa klor oså.
Nu så har jag riktig stor lust att vara i Örebro, PISS LANDET KAN SUGA MIN SNOPP!.
aja nu ska inte varje inlägg handla om att jag hatar landet, även fast jag gör det ;).
Dagen har iallafall varit jätte mysig, kul att träffa Amnda igen efter 2 veckor. Hon har ju vart i stockholm & tyskland. Så vi har inte träffats på ett tag.
Jag tycker att min blogg är mörk :(, men ska försöka fixa så den blir som förut för jag va jätte nöjd med den. Men jag vet inte hur jag ska göra, kan inte precis.
Nån som kan hjälpa mig kanske? ;D
Skulle bli jätte glad om ni skulle vilja det. Bara så att alla vet så har jag tandvärk:(.
Men jag ska till tandläkaren på torsdag så jaah.  Jag ska vara ledig på morgonen från skolan sen typ komma tillbaka runt 12. Så jag hinner med lite på dagen i alla fall. Jo juste, min kamera har börjar funka nu, helt bara så där. Så när jag hittar min sladd till den så kommer det bilder. Har ju lyckats slarva bort sladden nu när jag trodde att kameran va trasig. Men jag är glad att den började funka. Och om typ 1,5 år så får jag ju min systemkamera med, haha kan låta länge för.... ATT DET ÄR LÄNGE!. Jag vill ha systemkameran nu!.
Haha, jag ska iaf få den av mamma & mormor när jag konfermerar mig. Det får man ju inte göra innan man är 15 :(. Om det inte blir ändrat innan dess så att man bara ska vara 14 HAHA hoppas. För det är ju vääääldigt troligt det, Eeh nej?.
Nu ska jag äta lite sallad sen sova. Som vanligt så läger jag mig alldeles för sent på kvällen så att jag inte orkar nått på dagarna. Men vi ses i morgon igen. Om jag inte bloggar på dagen så är jag nog hos Amnda, Men då bloggar jag när jag kommer hem. Pussis (L)
Slutade 14.10 idag, sköööönt med måndagar ändå! I morgon så slutar jag 15.30, ses väl om jag överlever dagen.
Kiss and Hugs johannah

söta !

För söta, eller hur !? ;D


fullt upp

hejsan,
Har inte hunnit blogga nått idag för att jag har haft fullt upp.
Men nu så blire iaf ett inlägg, så va lite glada va!.
Mamma & Taina åkte till Lindesberg då fick jag ta hand om valpen och vet ni vad den gjorde?, DEN BAJSADE PÅ MIG ;O
hahahah, & Pierre satt bara och kollade på, taskigt:(
Aa men nu är i alla fall Taina & mamma här igen. Valpen har blivit starkare, i förmiddags så trodde vi att den skulle dö.
Men den är stark & kommer att klara sig, det vet jag ;)
Nu ska jag äta snitsell & stekt potatis, puss

Då livet var som bäst

Jag saknar tiden i Örebro då allting var perfekt.

Jag hade allt som jag behövde och jag mådde så jävla bra.

Allting förändrades så fort vi flyttade.

Nora är ingenting för mig, jag vill tillbaka till hur livet var förut.

Ta mig dit igen!

Det är allt jag ber om och allt jag vill.

När livet är som bäst så tar allt bara slut.

Varför är det alltid så?

Jag trodde att jag skulle kunna trivas här om jag försökte, men det går inte.

Jag försökte för din skull mamma. För jag vet hur mycket du vill bo här ute på landet.

Men det vill inte jag. Jag pallar inte med det här längre.

Vad finns det för en 13 årig tjej här att göra egenkligen ?

Ingenting!

Ta mig tillbaka dit!
Grattis Cecilia (aaaaaaaa

hejhej, !
Bara så alla vet så ska jag börja video blogga sen när jag fått sladd till kameran.
Nu är jag ganska trött, ska fixa mig lite sen så får vi se vad som händer. Kanske sova ?.
I morgon så kommer min älskade bror Daniel hem från Lindesberg.
Och så fyller Cecilia Sjöö 18 år idag, Grattis babe !<3
Nu ska jag som sagt fixa mig.
Kiss and hugs johanna

dålig rubrik ?

Förlåt för att jag har varit dålig på att blogga idag, men jag har vart på fest så har liksom inte hunnit.
Kom nyss hem, åt lite pannkakor. Ska snart hoppa in i duschen.
Aa typ dä jag ska göra.
Kiss and hugs johanna

bara för att jag älskar eliana (a)


SÄMSTA !?

Lördagen kommer suuuuuuuuuuga idag, fast vi ska ju göra pannkakor & det ger ju ett plus (a)
Blir inte Örebro idag heller...
Och jag vet inte vad jag ska skriva om ;o.
Kan det bli sämre !? ;oooooo

KAMERA WOHOOOOW

Nu så ska jag fixa mig sen ta lite kort, har en kamera nu.
Typ fett glad, köper sladd den 18 så jag kan inte lägga in bilder innan :(
Men som sagt, bilderna kommer den 18 så ni har nått att längta efter (a)

Nu är det dags för fredags mys

Jag sitter här & lyssnar på musik.
Snart ska jag & mamma poppa popcorn & kolla på The wedding date, Den är bra.
Mamma har inte sett den, så nu ska vi se den ;)
Inte fel med lite fredags mys med mamma.
Shit vad jag fryser, jag vill inte frysa:(, kom och värm mig ?.
Gud vad jag längtar tills nästa helg så jag får träffa Ofelia!<3
det kommer bli det bästa på länga, svär...
Nu ska jag läsa litte bloggar oså,
kiss and hugs johanna

söta saker det dära va !

Kolla vilka sötnosar som är på bilden ;*

 

Frida & Eliana (L)


i miss you babe !

Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är det finaste jag har
Vill alltid ha dig kvar
Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt
Du är det bästa jag vet
Ska älska dig i oändlighet
(L)Linus jag saknar dig !

innebandy eller dansa ?;s

Jan banan i stan ? HAHA!

okej, jag satt och tänkte igår (helt otroligt va) och jag kom fram till att jag nog vill börja spela innebandy.
Seriöst, det värkar jätte kul.
Eller så vill jag dansa som jag ääälskar att göra.

Vad tycker ni jag ska göra, Innebandy eller dansa ? ;)

;D

Nu så ska jag äta, sen duscha.
Trist jag är som sitter hemma en fredgas kväll ;(
Men i morgon kanske det blir Angelica Levin ;)<3
Kiss and Hugs johanna

svaren !

Här kommer svaren på frågestunden !


Hur många killar har du haft?


jag har haft 7 st,Chacha kan du och amanda komma till mig på vinterlovet plzz:D:D<3 saknar dig och amanda som faan<33


Hihi, jag vet inte får se ;o<3


Vad är din favorit film och favorit musik ?;)


Min favorit film är Twilight, jag tycker att den är jätte bra. Och så är ju Robert Pattinson så himla snygg också ;)


Min favorit musik är Mikael Jackson! Han har jätte bra låtar, jag älskar hans röst. Han sjunger verkligen med känsla för sina låtar.


ShaSha!

Vet inte vad jag ska fråga.

Jo, Hur får man bort lukten från en stinkande jacka & vantar ?!:D<333


Haha vilken fråga, Man tvättar dom väll !?:D


Min kompis ramlade och slog sig.Nu undrar jag om lera kan lukta hundbajs ? Kära Johanna tack i förhand mvh Julia ! ;)


Ja det kan det väll om leran är blandad med hundbajs, ;)


Erkänn att du är kär i mig !;o // soso


Hahaha älskling, klart jag är kär i dig ;))

Bra frågor alla ställer (y)


Vem gillar du?


Jag gillar en som bor i örebro, mer tänker jag inte säga ;p


hej varför har du så stor nästa?

går det i släkten?


Självklart att det gör ;)


hej älskling, vem är du kär i?XD

kommer jag klara det här?

vad har du för kläder på dej?;D


Hej du, Jag gillar en i Örebro.

Klart att du kommer klara det, du är stark (a)

Hihi, Jag har ett långt linne från GinaTricot, Ljusa jeans från nånting, och ett par raggsockor som mamma gjort.


Tack för frågorna alla (a)<3Kläder !

Här kommer lite kläder som jag funderar på att köpa.
Säg vad ni tycker (a)

pussipuss

hejsan hoppsan bloggen !
Kl 18 så svarar jag på frågorna från frågestunden, så fråga på tills dess :)
Jag åkte hem från skolan idag för att jag har feber, usch nu när det är helg & allt.
Får se om jag kan åka till Örebro i morgon & träffa Angelica Levin.HOPPAS!<3
Bloggar mer sen,
kiss and hugs johanna

god natt

g o d n a t t !

Nu ska jag sova, i morgon är et fredag, skönt!
Hoppas att Athin kommer i morgon. Jag glömde ringa henne idag för att fråga.
Kiss and hugs johanna

<3

No more grey today, we gonna celebrate
You know Miss Sunshine, she starts to
Paint a perfect picture of this river parade
And I know that I love the rain the most when it stops
Yeah, when it stops

mannagrynsgröt <33333

Hejhej igen...
Jag äter mannagryns gröt som är så j*vla gott. Fick det av Taina för hon äter inte det:)
Nu är klockan snart 10, jag som skulle sova halv licksom ?;o
Dags att äta & sova,
Kiss and Hugs johanna

HAAHHAA

Vill ni höra en rolig historia !? . Okej här kommer den :D
- Vet du varför dom norska barnen stoppar nallen i frysen?
- Nej.
- För att dom vill ha isbjörnar.

HAHAHAHAHAHA bra va !?

Nähee men tyck inte då...

Nån som vill ha snöbollskrig ?

I början tänkte jag bara, NEJ SNÖ!
Nu när den väl är här så är det ju jätte mysigt med snö.
Nån som vill ha snöbollskrig & göra snöbolls änglar med mig ? ;)
I morse när vi väntade på bussen så hade Samuel, Daniel & Edvin snöbollskrig, haha det va jätte kul att kolla på.
För jag sa att om dom kastar på mig så blir jag sur, haha och dom kastade inte på mig?;o
Typ som om domva rädda för mig, starka johanna har makten ;)
Nu så ska jag duscha,
Kiss and hugs johanna

längtar till nästa heeelg

Jag ska på bio den 20:de med Christan, vi ska kolla på Neew Moon, fatta vad jag längtar ? :D<3
Nästa helg så ska jag till pappa i Motala och gissa vem jag ska träffa? OFELIA.
Shit, jag har inte träffat henne på 2 år?.
För er som inte vet vem Ofelia är så är det en tjej som gick i min klass i 4:an men som sen flyttade till Motala.
Har bara träffat henne en gång sen hon flyttade. Gud vad kul det ska bli.
Vi kanske ska bowla, eller jag har inte frågat henne än om gon vill, men jag ska :D
Annelie & Taina är här & håller på med valpen, den har blivit mycket bättre nu. Hoppas den klarar sig.
I morgon kommer Amanda hem från Tyskland, skojskoj.
Nästa vecka blir jag av med tandställnings grejen som jag har i gommen, wohooow vad skönt det ska bli.
Hoppas att jag snart ska få min tandställning så mitt leende blir fint, haha :)
Nu ska jag gå & ge mamma en kram sen ska jag kolla vad Daniel gör,
Kiss and hugs johanna

Mysig dag i skolan fktst

Tack Emma Lindell för att du fixade min design ;*
SNÖ SNÖ SNÖ, det är helt vitt ute. Det är mysigt med med snö. Men det kommer ju liksom finnas på marken i 2 månader nu ?. Räcker väll med en månad !?. Hihi, snö änglar & snöbollskrig, här kommer jag !;)
Skolan idag va massa mysig, fick vänta en timme på att Linn skulle komma till skolan för vi började kl 09.00 idag.
Jag gick fram & tillbaka i skolan hela timmen;o.
schemat idag!
 • Engelska
 • B-språk
 • Teknik
 • Lunch
 • Musik
 • So
Slutade 15.10 väntade på bussen med Linn, Emma L, Emma, Ida,  Eve, och Simon.
Bussen kommer ju 15.40 så jag fick vänta på bussen i 30 minuter när det va piss kallt ute med snö & allt.
Usch, kallt vare värkligen.
När jag kom hem så åt jag mos & fiskpinnar sen så satte jag mig här.
Chattade en stund sen kollade jag på 2 avsnitt av guds tre barn. Det är en ny serie som har börjat, inte så jätte bra men. Nu ska jag plugga till svenska provet som vi har FREDAG DEN 13.DE? hahahhahaha fatta vad otur alla kommer ha ;p
Nejdå, men nu ska jag plugga & göra engelska läxan.
Jag och Daniel sa att vi skulle sova 20.30 ikväll för att vi har lagt oss sent varje kväll.
Men hur blev det med det !?, haha klockan är ju det nu, och jag tror inte precis att daniel vill sova nu, så ja.
Men jag ska sova minst 21.30 annars så kommer jag att vara jätte trött i morgon, somnade till och med på bussen på vägen hem från Nora ;s. Och jag brukar aldrig kunna sova på en buss, då fattar ni att jag va trött.:D
Amanda har en Chihuahua valp som är alldeles för liten som håller på att dö. Mamma & Taina tar hand om den, den är så söt. Mamman till den är också här, Sally.
Jag matade valpen nyss, haha för söt är den.
Mm, men nu måste jag plugga annars så kommer tiden bara att gå så får jag inget gjort.
Ha en mysig kväll alla,
Kiss and Hugs johanna

Linn Johansson <3

Det finns inga som kan beskriva hur underbar du är. Du är den finaste människan på hela jorden, absolut ingen kan vara lika underbar som du.

Så länge jag har dig så har jag allt jag behöver, en sjukt bra vän!

Har jag dig så har jag liksom allting. Ändra ingenting för du är bra som du är, du är bättre är bra, du är den bästa!

Jag är verkligen glad att jag lärde känna dig. Jag har bara känt dig i två månader !? shit assa, det känns som två år.

Samma klass, du & jag, underbart. <3

Du gör mina dagar helt fantastiska !. Du gör  det värt att gå till skolan.

Du lyser upp mina dagar. Det är alltid lika kul att vara med dig.


Linn Johansson du är värd mer än guld. Tror inte att du vet hur mycket du betyder för mig.

Du är en sann vän som man kan lita på. Som man kan berätta allt för.

En sån vän som man aldrig vill förlora & en sån vän som alla behöver.

Fatta vad lycklig jag är som har en sån vän.

Hoppas att du fått lära känna rätt sida av mig.

Jag älskar nu & för alltid


<3frågestund !

Frågestund !


Tänkte nu fixa en frågestund här på bloggen. Så fråga på, svarar på allt ;D


Svaren kommer på fredag eller lördag ;)


3 & 4 november

hejhej, hann ju som sagt inte skriva nått igår, så jag skriver om gårdagen idag istället ;)
Igår!
Skola, som vanligt.
Mamma hämtade mig & Linn efter skolan i Nora.
När vi kom hem till mig så tog vi mopeden till bonden & kollade på kalvar haha, för söta!
Det var en jätte fet mamma som hade kalvat på morgonen. lalala, kalvar är söta & kossor är feta !
Sen så dansade vi på mitt rum, snyggaste danserna. Ni skulle ha sett ;D.
Och efter det så drack vi varm oboý & kollade på tv. Vid 7 så åkte hon hem :(.
Sen så kollade jag & mamma på 2 andra avenyn avsnitt på datan. 22.55 va det god natt och sov gott för mig.
Idag
Skolan igen då. Vi körde nånting med att man skulle kasta bollar på folk som sprang & hämta några band på en matta, haha ni fattar nog inte, men det var iaf kul!
Vi hade vikarie på SO, alla typ drev med henne & hon fattade typ ingenting !?.
Slutade 15.30, lång dag. Efter skolan så pratade jag med Frida & Kasper tills bussen kom.
När jag kom hem gick jag ut en stund med bobbo sen åt jag mat & satte mig här.
Nu ska jag vara lite social på msn så får vi se vad som händer senare.
Kiss and Hugs johanna

hinner inte skriva...

hinner inte skriva om dagen, sorry....
puss skriver i morgon ist ;))

äntligen tillbaka :D

hhej allihopa!
sorry för säääämsta uppdateringen, men nu så har jag äntligen fått internet ;))
Så det blir blogga varje dag nu då.
Amanda är i tyskland, saknar henne. Hoppas att hon har det roligt där.
Skolan idag var helt okej. chemat för idag :
Elevråd
Matte
Biologi
mat
Biologi
Bild
Det var en kortis dag idag, skit skönt haha:D.
Alla typ kommenterade mitt hål i byxorna, HAHA typ ett skit stort vid låret.
SMEXIGT VÄRRE !?<3
Laddar upp bilder på bilddagboken från helgen med Kim & Soso & Alona.
Nån som vill slå dne helgen !? juste, FÖR DET KAN NI INTE!
Den helgen va så jävla bra (om man får svära, hihi).
Jag lärde känna Kim, träffade Alona och det bästa, Jag träffade Sofie Styrud min saknade bästa vän.
Shit vad kul vi hade, assa ni skulle ha varit med ;)
Klockan 2 på natten åkte vi upp på stan ttyp och köpte korv på en mack för att vi var hungriga, sen fick vi vänta typ en timme på bussen. HAHA:D
KULIIIIG HELG!....
Synd att jag inte kunde träffa nån av dom på höstlovet :(.
Var nästan hemma HELA höstlove, slöseri på ledighet på hög nivå!
Sämsta lovet ever. Skulle ha åkt till mormor men det ville jag inte för att jag ville vara i Örebro,
Men ttyp ingen kompis i örebro kunde. Så jag kunde ju ändå ha åkt till mormor och köpt masssssa kläder.
Aa men nu ska jag sluta gnälla. Jag ska ta någonting att äta sen ska jag kolla på Andra Avenyn som jag missade förra veckan :),
Kiss and Hugs johanna

RSS 2.0