"nästan" packat o klart ^^)

Hejsan snöggingar ^^
Nu håller jag på att packa, för i morgon åker jag ju som sagt till Skövde. Jag ska vara hos min mormor i några dagar. Det ska bli jätte mysigt och jag ser fram emot det. Jag har inte träffat henne sen förra påsken, alltså ett år? Det är inte klokt vad fort det har gått. Haha, nu tänker ni" Men så säger alla, att tiden har gått fort!" Men det har den verkligen gjort. Sen jag började 7:an så har tiden bara flygit förbi. Helt sjukt, men så sant!.
Jag måste upp 07.00 i morgon, jobbigt efter som att det är första lovdagen, men mitt tåg går runt 11. Åh jag måste hinna duscha och packa klart. Bättre att gå upp för tidigt så att man slipper stressa. Det är ett av dom värsta grejerna jag hatar att göra, stressa! Full DISS på det!.
Jag tror inte att det är någon som gillar att stressa, men det finns alldelles för många människor som gör det!.
Igår fick jag ett påsk ägg av min största bror, tack älskling!. Eftersom att jag åker i morgon så fick jag det av honom igår, snällt va?:). Jag har faktist jätte gulliga bröder och utan dom skulle jag inte klara mig genom livet. Dom finns alltid där för mig oavsett vad i alla lägen. Jag älskar er!<3.
Nu ska jag kolla på tv med mamma och koppla av innan jag ska sova. Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0