Ofelia, för alltid du och jagOfelia Ljunglad!

Du får ALDRIG någonsin skrämma mig sådär igen. Du vet att jag bryr mig om dig och jag älskar dig a hela mitt hjärta. Du är min stora syster och med dig är jag alltid lycklig. Vi kan inte bråka och så är det.
Minnena med dig finns i mitt hjärta, där dom alltid kommer att vara. Jag vart sjukt rädd och sur på samma gång när jag fick veta ad som hänt, tankarna flög runt i mitt huvud. Jag vill inte att det ska hända dig något för utan dig är jag inte hel. Förlorar jag dig så förlorar jag allt. Det är du som gör mig lycklig, det är du som får mig att orka. Utan dig så klarar jag mig inte, det är så det är. Du får mig stark och du får mig att vilja leva. För jag vill för alltid leva med dig och för alltid skratta me dig. Jag kommer älska dig tills den dagen jag slutar andas. Vi har känt varandra i många år, men våran kontakt försvann i några år. Men jag är så sjukt glad att vi fann varandra i Motala, att det är du & jag igen. Din humor och ditt vackra leende, jag älskar dig precis som den du är. Du kan inte få mig att börja hata dig, ingenting i värden skulle kunna det!.
Du är min syster och jag älskar dig lika starkt nu som jag kommer att göra om 10000 år. Jag gör allt gför dig och jag kommer alltid finnas vid din sida. Jag hoppas du vet att du kan lita på mig och prata med mig när du behöver. Jag finns för dig och jag vill inget hällre än att du ska må bra!. Utan ditt leende på läpparna så kan jag lika gärna gräva min egna grav. Du får mig att bli glad, så fort jag ser dig så blir jag glad. Du lyser upp min dag, girl yoy make me happy!. När jag fick eta ad som hänt dig den dära kvällen så kände jag skuld. Jag skulle ha soit över hos dig, då kanske det inte hade hänt. Du frågade ju mig om jag ville det, men jag hade ingen lust den natten. Baby, jag är ledsen!.
Jag älskar dig nu och för alltid!!<333

Våran låt, fyfan vad kul vi har till den!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0