jag behöver dig mer än någonsin, saknar dig i mitt liv!

Japp, som ni ser i inlägget under så är min sommar längtan på topp. Den får gärna komma i morgon om den vill ^^)
Jahopp, har nu blivit 67 kilo tjockare av pizzan, kan inte se mina egna tår länge :s, det är illa :(. Haha nejdå, men gott var det ialf. Skjusade hem Amanda för en liten stund sen, när jag kom hem satte jag mig här vid datan. Jag ska snart sova, det vart inte så många timmars sömn inatt pga att en granne som bor här är senil och kom till hos 2 inatt och trodde att hon var i finland, hon hade släpat en stor planka hit och trodde att hon hade åkt skidor. Så kan det gå, stackarn! Hennes hem hjälp kom hit så allt årdnade sig ialf, skönt det!.
Sov ca 3-4 timmar inatt och normalt sover jag 7. Men jag va faktist inte så trött idag, men nu när det börjar bli kväll så käns det att slaggandet inte har varit den bästa!. Idag fick vi veta hur mycket frånvaro vi hade i skolan från förra veckan och hur mycket vi kommit försent. Vet ni hur mycket jag fick samanlagt?:O 77 MINUTER! Det är ju inte klokt, på bara 5 dagar. Men nu fan ska det bli ändring på det!. Usch, haha. Ja så nästa måndag har jag 1 timme kvarsittning, buhu stackars mig :(.
Nu ska jag fixa mig för kvällen, om 30 minuter ska jag sova. Sov gott sötnosar pussss♥


Även om jag vill och även om jag tror på att du är borta ur mitt liv, även fast du svor på att det alltid skulle vara vi bara du och jag. Jag vill hata dig men älskar dig mer varje dag. Jag har blivit sviken mera återfått känslan, men du va speciell du har mitt hjärta i din hand. Men du har glömt bort mig helt nu för du rinner ut som sand. När jag tänker tillbaka så fäller jag en tår, när du låg är brevid känns precis som igår. När jag skriver det här river jag ut gammla minnen, jag känner sakta tårarna rinna ner för kinden. Jag hade glömt det, hur mycket du betyder. Vad falskt att allt är borta, allting svider. Kärlek vad är det för nån skit? den hittar aldrig hit. Nej, den når aldrig fram varför blev det så här? Vad ska man göra nu, när kärleken är slut. Jag hittar inte ut, varför blev det så här?

fan jag behöver dig, ett misstag som förändrade allting. Jag väntar bara på orden "förlåt" ifrån dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0