Hon springer med fladdrande lockar och hon springer på taniga ben

Hejsan !
Sitter och lyssnar på lite skön musik.
Hoppade in i världens skönaste dusch förut, tror jag stog där en timme! OCH BORSTADE TÄNDERNA 30 GÅNGER GJORDE JAG OCKSÅ! Haha. Vad beroende man är utav vatten alltså, helt sjukt.
Vattnet ska tydligen stängas av i morgon också mellan 08-15.00, men nu har vi laddat upp med kanor, så nu är vi väl förberedda iallafall! Haha helt galet.
Jag har myst ner mig i mormors stora stickde tröja och mjukisbyxor, för att resten av kvällen slappa! Hur skönt?. Vi har ju sprungit ute nästan hela dagen, så mina fötter värkte. Så nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt.
Det blir även att glo på Big brother ikväll som vanligt. Haha, jag tror inte stackars mormor var så road utav det igår, första gången som hon såg det. Stackarn. Hon somnade hela tiden eller bara skakade på huvudet och undra hur vi kunde titta på det, typ. Haha så söt!
Jag har även packat lite nu, för i morgon tar jag tåg härifrån Skövde till Hallsberg och från Hallsberg till Motala. Jag är framme i Motala 15.30 så det blir ju ändå inte så sent.
Gutte hämtar upp mig på stationen när jag är framme så att jag slipper gå, snällt!
Nej, nu ska jag dra med mig mamma ut och röka sen ska jag SLAPPA SÖNDER!
Kysssssss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0