Hur är men egentligen?

Jag har märkt att människor tar mig väldigt olika. Jag vet inte vad det beror på.
Vissa säger att jag är bitchig och kaxig, andra säger att jag är rolig och snäll och andra säger att jag pratar för mycket och vissa säger att jag är bly, dååå undrar jag själv HUR ÄR JAG EGENTLIGEN?.
När många olika människor kommer med så mycket olika grejer om dig så är det ju svårt att veta själv hur man verkligen är.
Jag vet, perioder har jag varit väldigt bitchig och kaxig, trott att jag är bättre än alla andra osv blablabla. Det var under min 7:an (fjortis) - period. Då jag verkligen trodde att jag var hela världen och alla skulle göra det jag sa till dom osv. Vilket jag vet var fel! Men jag tror att många människor haft/kommer få en sån period i sitt liv.
Som tur var så kom jag ur den och insåg att jag inte alls var störst bäst och vackrast.
Men det konstiga är att den perioden blandades med dåligt självförtroende, det tog jag ut på kaxighet för att inte visa folk hur det egentligen låg till.
Och det där om att jag pratar för mycket VET jag är sant. Jag har alltid pratat mycket och kommer alltid att göra. Min käft går i ett hela tiden! Jag nästan glömmer att andas ibland, haha. Och ibland pratar jag så mycket så att ingen annan får prata, men det är någonting som jag jobbar på och försöker förbättra.
Men det där med att jag är blyg, det fattar jag inte.
Jag har aldrig varit blyg. Som sagt så älskar jag ju att prata, och jag älskar att lära känna nya människor. Så det är ju bra! Om man är blyg så får man inte ut så mycket av livet, enligt mig. Så att vara blyg är inget för mig!
Men ja, när folk kommer med så mycket olika om dig, hur ska man då veta hur man är egentligen?.
Jag tror att det skiftar från vilken person man är med, på riktigt. För jag vet själv att när jag är med en person så är jag på ett sätt och är jag med en annan så är jag på ett annat sett. Men samtidigt så är jag mig själv!
Okej, det kanske lät lite rörigt, men det är sant.
Sååå, vem är man egentligen? kommer man någonsin få veta helt och hållet hur man är? kommer man vara precis likadan tills dagen man dör eller förändras man hela tiden? Ja, bra frågor, jag väntar på svar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0