Känner du lyckan genom sorgen

Hanna sötnos kom ju som sagt till mig förut runt 8 tiden. Hon fixade sig lite och vi lyssnade på musik, haha samma sköna musiksmak! Sen drog vi ut och åkte med Marcus och några till, mysigt.
Vi kom hem till mig igen runt 10 och satte oss vid datorn och kollade på youtube klipp, vi skulle ha kollat på film men det blev inte så. Efter det kom Hannas mamma och hämtade henne så gick jag ut med hundarna och mötte Tom & Daniel, så dom gick med mig en bit med vovvarna och vi pratade lite. Sjukligt kallt ute! usch, skit väder.
Nu sitter jag i sängen och försöker att bli trött. Jag ska snart stänga ner datorn annars kommer jag aldrig att komma härifrån, haha det brukar bli så.
Jag ska upp tidigt i morgon, vid 8 tiden och hinna fixa med det sista med packningen osv och fixa mig innan jag och mamma tar bussen in till Örebro och senare tåget till Skövde.
Jag vet inte hur länge vi ska stanna där men det blir väll inte så värst länge, antagligen så kommer vi nog hem redan på torsdag eller fredag.
Och jag vet heller inte hur bloggningen kommer att bli när jag är hos mormor i Skövde, men jag ska försöka mobilblogga lite då och då och även hinna slänga in några inlägg från hennes dator innan jag  går och lägger mig.
Så jag ska göra mitt bästa med bloggningen!
Jag brukar ju alltid uppdatera så mycket jag kan, så kommer det inga inlägg så har jag helt enkelt inte tid med bloggen.
Men jag tror iallafall att det kommer att dyka upp några stycken, så helt utan blir ni inte. ;)
Men ja som sagt så ska jag stänga av datorn nu och läsa lite så jag blir trött. Måste vara pigg i morgon så jag orkar med resan.
Igår började jag läsa syskonkärlek för 7:de gången, haha helt sjukt. Och jag är snart klar med den. Jag kan den boken utan och innan, så sjukt bra! haha.
God natt kära läsare och sov så gott, PUSS
just nu, sov tröja, utan smink och uppsatt hår, redo för att sova! hih

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0