The way you turn me on

Kul när internet är för segt för att ladda upp bilder. Hatar när min bror nördar sitt spel. Internet segar extra mycket då!
Jag har intagit vattensängen och skön musik. I min ensamghet. Alla sover ju, skola i morgon.
Själv är man sjuk och råkar då alltid vända på dygnet. + att jag skrivit god natt ett x antal gånger men det blir ändå inte att jag sover, haha.
Men det bästa med att jag inte kan sova är att jag då bloggar extra mycket, samma sak med att jag bloggar mest när jag absolut inte har tid till att blogga. Någon mer än jag som har det så? När jag inte kan sova eller inte har tid, då kommer det extra mycket inlägg på bloggen ;).
Synd bara att det är för segt för att ladda upp bilder för jag tog nyss nya kort. Ja men det får väll komma upp i morgon, eller ja, senare ;) klockan är ju ändå en bra bit över tolv!
Så rent tekniskt så är det torsdag nu! :)
Men det är inte konstigt att jag inte sover, jag somnade runt 5 på dagen i går och sov till halv 12 i morse, haha. Och så har jag ju drogat kaffe. Så så värst konstigt är det ju faktiskt inte.
Btw, jag hatar, HATAR! Att jag är sjuk och har feber och inte kan gå till skolan i morgon. Fick reda på förut att vi har NP i svenska, uppsatts i morgon! BAJS! Hoppas verkligen att man kan göra det senare. ÅÅÅHHH, galen jag blir.
Jag som var skit glad för att jag vart sjuk några timmar EFTER i tisdags när vi hade NA och inte före, så är jag sjuk när vi har det i morgon. Det känns inte alls bra ju!.
Nu ska jag iallafall fortsätta att kolla på Johan Glans film som jag startade för ett tag sen.
PUSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0