Fredag den 13:de

Hej på er!
Idag lyckades jag gå upp redan klockan tio, trotts att jag inte somnade förens tre inatt. Känner mig jätte dutig! ;).
För övrigt så har jag ändå inte orkat gjort så mycket nu på morgonen mer än att tagit det lungt, ätit lite frukost med min mamma och kollat på Top model.
Nu sitter jag här och planerar kvällen lite grann, det är ju ändå fredag. Men jag har INGEN aning om vad jag ska göra. Jag och Iza planerade lite grejer igår, bland annat att dra till Lindesberg och festa, men min mamma förstörde den planen. Men det är okej ändå, jag hittar väll antagligen nånting att göra.
Jag är jätte fest sugen, så kanse haar på det ikväll. Utan alkohol(!!). Jag är en sån person, jag kan dra på fester utan att dricka en endaste droppe alkohol, vilket inte många kan. Men jag är en social person av mig och har precis lika kul utan. Jag tycker att det är lite synd faktiskt att inte många andra kan det. Men ja, sånt är livet. Jag har kul ändå! :).
Fast ibland kan det vara lite jobbigt att vara den ända nyktra bland många fulla människor, men jag överlever. Jag skrattar mest åt dom dagen efter när jag mår asbra och dom är typ döda, haha ;).
Nej, nu ska jag fortsätta att planera kvällen, vänta på att Iza ska vakna och svara på sms, sen hoppa in i duschen och fräsha till mig.
Vi hörs senare! Hoppas ni får en toppen fredag! Även fast det är fredag den 13:de, hoppas ingen olycka hoppar på oss idag. Inte för att jag tror på sånt, men man kan ju aldrig vara nog försiktig ^^).
Puss
 
 
en bild från igår :)..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0